Izgubio je 145 kilograma, a onda uklonio 6 kilograma viška kože – UPOZNAVANJE

John Alaire je muškarac koji je, kako sam kaže, postao morbidno debeo kada je njegova tjelesna težina u jednom trenutku dosegnula nevjerojatnih 245 kilograma. Nije za to krivio druge, već je jednostavno utjehu pronalazio u hrani nakon što je ostao bez oca s 18 godina. No, jednog je dana jednostavno odlučio da ne može više nastaviti tako te da mora izgubiti kilograme. Tako je započeo svoj put transformacije u kojem je izgubio čak 145 kilograma!

Kada mu je to pošlo za rukom, ostao je još jedan problem. S obzirom da je poprilično brzo izgubio toliko kilograma, ostalo je čak 6 kilograma viška kože. Srećom, postoji operacijski zahvat kojim se višak kože može odstraniti, tako da je John odlučio prepustiti mu se. Pogledajte kako je John izgledao i kako izgleda sada:

Iako na kraju videa možemo vidjeti da mu koža nakon ovog zahvata i dalje ne izgleda baš prirodno, ona bi trebala izgledati još normalnije kroz maksimalno godinu dana, posebice ako dodatno dobije na mišićnoj masi.

Prije nego što je odlučio poraditi na svojoj kilaži, John je nosio odjeću koja je imala oznaku veličine od čak 8XL! Sada se nalazi na oko 100 kilograma, ali kao što možemo vidjeti, ne prestaje s radom i impresionirao je svoje trenere koji su mu pomagali u procesu.

Ovakvi pothvati definitivno mogu poslužiti kao inspiracija mnogima i dokaz su kako je samo potrebna snaga volja za postići neki cilj koji ne mora biti samo povezan uz težinu. Ako želite nekoga motivirati, svakako toj osobi pošaljite ovaj video jer teško je zamisliti bolju motivaciju od njega.Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours